Corporaties vergaderen digitaal

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Inmiddels zijn er door de introductie van het papierloos vergaderen al ruim 30.000 bomen bespaard, zo geeft de teller aan op de website van iBabs-leverancier MSI. iBabs is dé tool om milieu-, tijd- en kostenbesparend te vergaderen. Niet alleen tijdens het vergaderen maar ook in de voorbereiding, veelal uitgevoerd door het secretariaat, worden tijd en kosten bespaard met deze gebruikersvriendelijke oplossing.

Sinds de zomer van 2013 is HC&H gestart met de promotie van het papierloos vergaderen. En met succes want sindsdien zijn 8 corporaties aan de slag gegaan met het papierloos vergaderen via iBabs.

Onvoorstelbaar’ en ‘geweldig eenvoudig’ zijn termen die onze docenten (Gerben Naaktgeboren en Wim van de Water) vaak terug horen bij de trainingen. Het na één ochtend al kunnen starten met het papierloos vergaderen is voor velen schakelen in positieve zin. Ook de verschillende Raad van Commissarissen, ondernemingsraden en managementteams hebben na het volgen van de gebruikerstraining de nieuwe manier van werken omarmd.

Bron: HC&H Consultants