Ctac: Bedrijfsvoering en klantinteracties optimaliseren met technologische innovatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe kan technologische innovatie woningcorporaties helpen te digitaliseren en optimaliseren? Daar vertelt Business & Cloud integrator Ctac op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein. Het bedrijf is die datum één van de exposanten tijdens de vakbeurs, en vooraf spraken wij alvast met Business Development Manager John Jaspers.

“Digitaliseren en optimaliseren moeten elkaar versterken en hand in hand lopen, waarbij de optimalisatie het doel is en digitalisering het middel,” begint John. “Te vaak zie je dat door de werkdruk en de waan van de dag zowel het optimaliseren als het digitaliseren suboptimaal is en ook nog eens door elkaar lopen. Voor losse problemen wordt er een digitalisering voorgesteld en anderzijds wordt er voor losse problemen een optimalisatieslag voorgesteld, zonder daarbij in acht te nemen welke oplossingen de software standaard kan bieden en welke impact dit heeft op het geheel.”

LEAN processen
Door eerst de processen LEAN te maken en te kijken welke stappen toegevoegde waarde leveren, komen doel en middel weer in de juiste volgorde. “In onze ERP-software Fit4Woco hebben wij in de ontwerpfase alle corporatieprocessen op deze LEAN wijze beschouwd en vervolgens in de SaaS-oplossing gedigitaliseerd. Deze LEAN processen binnen Fit4Woco zijn dan ook altijd de basis on woningcorporaties te helpen in hun optimalisatie.”

Real time informatie
Tijdens CorporatiePlein inspireert en adviseert Ctac bezoekers over hoe door inzet van technologische innovaties de bedrijfsvoering en klantinteracties geoptimaliseerd kunnen worden. John: “Kijk bijvoorbeeld naar de Formule 1: vier banden worden daar in minder dan twee seconden verwisseld. Dat kan alleen wanneer je optimaal samenwerkt en snel kunt schakelen op basis van real time informatie. Op onze stand vertellen wij meer over hoe corporaties kunnen sturen op hun processen en zo de slagvaardigheid van de organisatie verbeteren. Het is net als in de F1: een snelle en optimale toegang tot informatie maakt het verschil in winst en verlies.”

“Daarnaast demonsteren we het meest moderne ERP-systeem op de markt: Fit4Woco. Deze modulaire oplossing heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en legt de basis voor een optimale dienstverlening. En als dit bezoekers niet overtuigt van de kracht van real time en snel samen schakelen, stap dan in de F1-simulator en ervaar de kracht van technologie zelf!”

Ctac is op CorporatiePlein te vinden op stand 35

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Ctac