Ctac: Voor corporaties die van haar huurders houden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vrijwel iedere corporatie zal beamen dat de huurders voor hen het allerbelangrijkste zijn. Technologie speelt een steeds grotere rol in de tevredenheid van deze huurders. Softwarespecialist Ctac is op 27 september één van de exposanten op CorporatiePlein, en laat tijdens de beurs haar antwoord zien op het vraagstuk ‘hoe maak en houd ik mijn huurders tevreden’. Een gesprek met René Dietzenbacher van Ctac.

De groeiende digitalisering en toename van nieuwe technologieën zorgen ervoor dat corporaties hun huurders steeds beter leren kennen. René: “Dat is goed, want hoe beter men de mens achter de huurder kent, hoe beter corporaties aan hun verwachting kan voldoen. Voor een excellente dienstverlening moet echter eerst de basis in de gehele organisatie op orde zijn. Daarna kunnen optimalisaties en innovaties geïntroduceerd worden, waarmee de corporatie kan excelleren in de dienstverlening. Ctac – met ons product Fit4Woco – vormt deze brug tussen IT, medewerkers, ketenpartners én huurders.”

Corporaties die van haar huurders houden
Op CorporatiePlein verzorgt Ctac verschillende korte ‘silent’ presentaties. “Iedere presentatie bereidt corporaties voor om nog meer van haar huurders te houden,” vertelt René. “In de presentatie over het belang van een intuïtieve User Interface en gebruiksgemak gaan wij in op het snel beschikbaar hebben van relevante informatie en de juiste prioriteiten die zorgen voor comfortabel werken en een effectievere bedrijfsvoering. De kracht van op rollen gebaseerde en gebruiksvriendelijke apps is daarbij niet te onderschatten, en bij deze silent sessie laten we zien hoe het gebruikersgemak van Fit4Woco corporaties kan ondersteunen.”

“Bij Sturen op Data vertellen wij over in-memory computing, waarmee corporaties nieuwe inzichten kunnen creëren. Bezoekers kunnen de belangrijkste beïnvloeders achter KPI’s ontdekken en krachtige simulaties uitvoeren, om zo de voorspellende waarde van data te gebruiken om betere resultaten te realiseren, beslissingen beter te onderbouwen en daarop te kunnen acteren.”

In de derde silent sessie vertelt Ctac over optimaal samenwerken in de keten. “Hoe zorg je dat huurders hun huuropzegging en reparatie- en betalingsverzoeken eenvoudig zelf regelen? En hoe voorkom je dat gemaakte afspraken niet verzet of veranderd worden omdat er twee verschillende reparaties of reparateurs nodig zijn? Door de transitie van klantgerichte naar klantgestuurde en klantgedreven organisatie kunnen corporaties de rol van regisseur pakken. Wij vertellen graag hoe Fit4Woco daarbij ondersteunt door KCC-medewerkers, ketenpartners en huurders de juiste informatie te ontsluiten en het proces in één keer goed te laten lopen.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Ctac

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Ctac is op CorporatiePlein te vinden op stand 31