Data B. Mailservice B.V.: Fysieke post groeit mee met de manier van werken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie heb je te maken met enorm veel uitgaande poststromen, zowel digitaal als fysiek. Hoe leid je deze stromen in goede banen? Data B. vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken hier vooraf alvast over met accountmanager Ham-Jan Gils.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Data B. is dé specialist op het gebied van hoogwaardige printoplossingen en uitgaande postverwerking. Corporaties kunnen bij ons terecht voor het printen van belangrijke documenten zoals de jaarlijkse HAP, stookkosten, servicekosten en dagelijkse post. Op CorporatiePlein leggen we graag de focus op de dagelijkse uitgaande poststromen met een lagere oplage.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We willen corporaties laten zien dat fysieke post niet gaat verdwijnen, maar als het ware meegroeit met de manier van werken. Nu én in de toekomst. We zien dat veel corporaties het thuiswerken hebben omarmd. Dit brengt nieuwe uitdagingen op het gebied van uitgaande fysieke post met zich mee. We gaan tijdens de kennissessies bezoekers inzicht geven in het innovatieve beleid van Data B. We maken gebruik van nieuwe, kostenbesparende technologieën, die ons in staat stellen om corporaties zoveel mogelijk te ontzorgen in de uitgaande post in een snel veranderende omgeving. Zowel bij grote als bij kleine oplages. Denk bijvoorbeeld aan het printen van documenten per stuk of een virtuele printer die door de gehele organisatie kan worden gebruikt. Daarnaast zorgen we voor kostenbeheersing doordat corporaties volledig inzicht krijgen in de dagelijkse uitgaande poststromen en de kosten hiervan. Als één van de grootste verzenders van Nederland kunnen wij onze klanten zeer voordelige portotarieven aanbieden.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Alle vraagstukken met betrekking tot het verwerken van uitgaande post, fysiek én digitaal. Maar ook aanverwante oplossingen zoals documentverrijking via iDEAL, een QR-code of betaallink en een betaalmail. Het toevoegen van verschillende variabelen waardoor elk document uniek en persoonlijk kan worden gemaakt is met onze complete dienstverlening in eigen huis mogelijk. We gaan met onze klanten een duurzame relatie (partnership) aan en denken mee met alle vraagstukken over communicatie richting huurders met daarnaast het veilig opslaan van uitgaande documenten in het digitaal archief voor naslagwerk.

Data B. Mailservice B.V. is op CorporatiePlein te vinden op stand 13.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Data B. Mailservice B.V.