Data B. Mailservice B.V.; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Data B. Mailservice B.V..

Bedrijfsprofiel
Data B. Mailservices B.V. is een van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van transactiemail en de hierbij behorende digitale mogelijkheden (zoals de FiNBOX (voorheen Digitale Nota), Multichannel en AcceptEmail). Dit biedt onze opdrachtgevers een groot scala aan mogelijkheden tot communicatie en interactie met haar klanten. Het zowel fysiek als digitaal versturen van vertrouwelijke documenten is onze specialiteit. Denk hierbij vooral aan financiële documenten zoals facturen, accept-giro’s, aanslagen, incassospecificaties, uitkeringen etc. Tot onze klantenkring behoren onder meer bijna 100 woningbouwcorporaties, 75% van de Nederlandse gemeenten, banken, waterschappen, verzekeringsmaatschappijen, thuiswinkelorganisaties, charitatieve instellingen, drukkerijen en communicatiebureau’s.

Aantal medewerkers: 62
Aantal klanten in corporatiemarkt: 100
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995

Data B. Mailservice B.V. is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Financieel
Verzorgen van fysieke en digitale nota’s aan huurders - FiNBOX (voorheen Digitale Nota) en AcceptEmail
ERP-module Beleid & sturing
Huurders meerdere mogelijkheden geven om betalingen te verrichten aan corporaties - FiNBOX (voorheen Digitale Nota) en AcceptEmail

Korte productbeschrijving
FiNBOX (voorheen digitale nota) is een onderdeel van internetbankieren dat de financiële poststroom - zoals acceptgirokaarten, huurverhoging etc - uiteindelijk kan gaan vervangen. Acceptgiro’s verschijnen automatisch in het systeem onder het kopje ‘betalen’. Alle gegevens zijn ingevuld. De huurder hoeft maar 1 keer te klikken.

Specificaties
Webapplicatie: ja

Toekomstvisie
Met de komst van Sepa en het toenemende gebruik van internet, zullen huurders steeds vaker gebruik maken van internetbankieren voor het betalen van de maandelijkse huur. Middels FiNBOX, AcceptEmail en evt. nog de fysieke acceptgiro, bepaalt de huurder hoe hij gaat betalen. U biedt het hen aan!

Bezoekadres
Kapteynlaan 23, Leek
Postadres
Postbus 210, 9350 AE Leek
T 0594-552 900
W www.datab.nl
E verkoop@datab.nl

Bron: CorporatieGids 2013