Data B. Mailservice: Veilig en vertrouwd post sturen naar huurders

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Accountmanager Ben Knollema van Data B. Mailservice.

Het antwoord op de vraag hoe woningcorporaties veilig en vertrouwd uitingen kunnen versturen naar het door de huurders gewenste kanaal, staat de 24ste centraal bij Data B. Mailservice. Ben: “Hiervoor wordt de postrobot Dboxx ingeschakeld die via standalone gebruik – maar ook via een API-koppeling – volledig inzetbaar wordt gemaakt om direct te besparen op de huidige facilitaire- en personeelskosten. Dat voordeel is goed zichtbaar tijdens de huidige coronacrisis, waarin het zeer handig en praktisch is om de postrobot in te schakelen voor alle uitingen die beslist verstuurd moeten worden maar wat organisatorisch niet uit te voeren is.”

Dboxx
Tijdens de beurs vertelt Data B. meer over hoe Dboxx corporaties ondersteunt. Ben: “We gaan graag in gesprek over betaaloplossingen die toepasbaar zijn op fysieke en digitale uitingen, hoe we omgaan met privacy en veiligheidsnormen in het kader van de AVG en hoe snel de postrobot geïmplementeerd kan worden. Daarnaast geven we enkele sessies die gericht zijn op de werking van Dboxx en bezoekers een beeld geeft van de diverse mogelijkheden die het biedt; van het uploaden van bestanden en inzien in rapportages tot het opstarten van een direct betaalverzoek.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Data B. Mailservice