De Online Corporatie in de spotlight bij Square DMS tijdens CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Woningcorporaties streven naar een organisatie die op een moderne manier met hun huurders communiceert: de Online Corporatie. Square DMS ondersteunt dit met haar ECM-oplossing ShareWorX, en maakt het mogelijk informatie voor corporatiemedewerkers en huurders online te presenteren." Het softwarebedrijf uit Limburg gaat hier dan ook meer over vertellen tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs op 24 september voor woningcorporaties in Expo Houten.

"De Online Corporatie houdt in dat corporaties informatie van huurders en panden steeds vaker via hun portaal of KCC aanbieden," legt Ron Janssen, directeur van Square DMS uit. "Data wordt uit verschillende achterliggende applicaties verzameld, verwerkt en in de juiste vorm aangeboden. Onze ECM-oplossing ShareWorX verzamelt informatie over huurders en panden. Dit betreft actuele data die belangrijk is voor dagelijkse werkprocessen. Deze informatie kan worden uitgewisseld met de bedrijfssystemen van corporaties. Dit is mogelijk door de inzet van onze webservices."

"Daarnaast maakt een bibliotheek van functies het mogelijk data, documenten en andere zaken geautomatiseerd aan te bieden aan uw ERP-systeem, Portaal of KCC. Onze webservices maken het ook mogelijk om vanuit externe applicaties zaken en documenten aan te maken in ShareWorX."

"Veel handmatige handelingen worden hiermee overgeslagen en de huurder kan zonder tussenkomst van een medewerker zijn informatie raadplegen, 24 uur per dag. De efficiency van de dagelijkse operatie wordt hierdoor vergroot. Kortom; onze webservices sturen in belangrijke mate de informatiehuishouding van een corporatie." aldus Ron.

Maar niet alleen de Online Corporatie staat centraal bij Square DMS op CorporatiePlein, zaakgericht werken en 'activity based'-schermen komen tijdens drie kennissessies langs: "Tijdens onze kennissessies tonen wij hoe we via deze 'activity based'-schermen veel informatie kunnen ontsluiten, specifiek gericht op het dagelijkse werk van de individuele gebruiker. Deze sessies zijn op de stand van Square DMS te bezoeken en beginnen om 11:00 uur, 13:00 uur en 14:00 uur. Elke kennissessie duurt vervolgens twintig minuten."

Square DMS is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 43.