DeltaConsulting; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor DeltaConsulting.

Bedrijfsprofiel
DeltaConsulting is een in 2005 opgericht onafhankelijk adviesbureau met de focus op de sectoren Onderwijs, Woningcorporaties en Zorg. We combineren sector overstijgende ervaring met sector specifieke kennis. Onze medewerkers zijn ervaren professionals die in diverse sectoren hun sporen hebben verdiend. Daadkracht en doelgericht werken zijn kenmerken van onze aanpak. De stijl van onze medewerkers is resultaat- én mensgericht, transparant en gedreven.

Aantal medewerkers: 7+
Aantal klanten in corporatiemarkt: 7+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2006

DeltaConsulting is in de corporatiemarkt actief met de diensten Advies
Adviesbureau Detachering voor Project-, Proces- & Informatiemanagement, Interim management Implementatieondersteuning en softwareacceptatie

Specialisatie
DeltaConsulting helpt organisaties om op een effectieve en efficiënte wijze de informatievoorziening in te richten. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van een eenduidige visie op de informatiehuishouding, en helpen om die visie te implementeren. Inrichten van een krachtige regie functie is daarbij één van de cruciale stappen. DeltaConsulting helpt om die regierol in te richten, maar kan ook incidenteel en structureel die regierol voor organisaties invullen.

Referenties
DeltaConsulting voert sinds 2006 opdrachten uit in de Corporatiesector. Recente referenties zijn Domein, de Woningstichting en Mooiland Maasland. Zie verder www.deltaconsulting.nl.

Toekomstvisie
Meer en betere resultaten met minder middelen. Scherpe keuzes maken. Voor de informatievoorziening van de woningcorporatie betekent dit beter benutten van aanwezige informatiesystemen en scherp inkopen. Versterking van de regie op informatievoorziening is het middel om dit te realiseren.

Bezoek/postadres
Papendorpseweg 53 - 59,
3528 BJ Utrecht
T 030-7991136
W www.deltaconsulting.nl
E menno.de.jong@deltaconsulting.nl

Bron: CorporatieGids 2013