DI Blue: Milieudoelstellingen bereiken door consistente beoordeling, evaluatie en verbetering

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan voor grote uitdagingen. Denk aan de doelen rondom verduurzaming, milieu, leefbaarheid en klimaat. DI Blue helpt corporaties bij de monitoring hierop en vertelt er op CorporatiePlein 2022 meer over. CorporatieGids.nl schoof alvast aan tafel en sprak hierover met Business & Partnership Development Executive Sven Mannens.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
DI Blue bouwt software die woningcorporaties een ongeëvenaarde ervaring kan helpen bieden aan hun huurders en medewerkers. Zo bieden wij Emi aan, een platform dat woningcorporaties helpt om hun milieudoelstellingen te bereiken en op te kunnen rapporteren door een consistente beoordeling, evaluatie en verbetering van hun milieuprestaties, gebaseerd op de ISO 14001:2015-standaard.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Om woningcorporaties op weg te helpen naar ISO 14001:2015-certificatie door middel van de implementatie van ons milieubeheersysteemplatform. Naast de ontwikkeling van systemen voor milieubeheer en realisatie van net-zero doelstellingen, biedt DI Blue oplossingen aan voor modernisering van legacy IT, procesautomatisering en digitale innovatie.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
DI Blue is uw partner voor het bouwen van digitale platformen en moderniseren van informatietechnologie. Bijvoorbeeld middels het milieubeheersysteemplatform Emi voor de implementatie van milieuprestatiedoelstellingen. Zelf ervaren? Kom langs op onze stand.

DI Blue is op CorporatiePlein te vinden op stand 18.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: DI Blue