Docufiller: Grip op de huisstijl werkt tijd- en kostenbesparend

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties hebben veel communicatiemiddelen, die op diverse manieren ingezet worden. De huisstijl wordt vaak niet consequent gebruikt, waardoor de uitstraling niet meer eenduidig (of) expliciet voor de corporatie is. En dat is nu net zo belangrijk voor de herkenbaarheid van Corporaties. Docufiller helpt corporaties hier grip op te krijgen en vertelt daar meer over op 14 september tijdens CorporatiePlein en marketingmanager Karin Dirkx licht alvast een tipje van de sluier op wat het bedrijf tijdens de vakbeurs laat zien.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op onze stand staat het product Docufiller centraal. Dit is een online brand portal. Zo krijgen marketing- en communicatieadviseurs meer grip op de huisstijl. Door de slimme combinatie van brand templates, e-mailing software en een goed georganiseerde mediabank (DAM) wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar houd je ook tijd over voor andere zaken en zorg je voor een sterk merk en herkenbaarheid.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Onze professionals staan op CorporatiePlein klaar om jouw vragen te beantwoorden over hoe een online brand portal toepasbaar is voor corporaties en wat de voordelen voor jou kunnen zijn.

Tijdens een kennismaking op onze stand laten we graag een demonstratie zien van Docufiller. We gaan ook graag met bezoekers in gesprek over hoe zij hiermee hun communicatiekracht kunnen verbeteren, intern en extern, centraal en decentraal.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen marketing- en communicatieadviseurs van corporaties echt verder helpen bij ongecompliceerd brandmanagement, ongeacht de grootte van de organisatie. Met de Docufiller online brand portal creëer, distribueer en beheer je snel en gemakkelijk al je communicatie-uitingen, zonder grafische kennis. Of je het nu zelf gebruikt, jouw collega op een andere locatie of een ketenpartner; door het gebruik van templates is alles consistent in de juiste huisstijl en van hoge kwaliteit.

Met de mediabank kunnen corporaties direct al hun afbeeldingen benaderen en inzetten voor onder andere flyers, brochures, social media banners, posters, bouwborden, huisbladen en e-mailings.

Docufiller is op CorporatiePlein te vinden op stand 33.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Docufiller