Finalist: Iedere medewerker en huurder heeft recht op een digitale ervaring die hun welzijn vergroot

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Digitalisering is corporaties niet meer nieuw. Maar een échte digitale transformatie, dat is een stuk complexer. Hoe haal je het maximale uit de kansen die dit biedt en ga je om met eventuele risico’s? Finalist vertelt er meer over op CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met Accountmanager Woningcorporaties Loutfi Ghattas.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
We laten op CorporatiePlein zien wie wij zijn en vertellen wat we doen. We richten onze dienstverlening op ondersteuning bij het pakken van kansen van digitalisering en het omgaan met bedreigingen. Dat doen we door het realiseren van applicatie-integratie, portalen en digitale platformen. En dat doen we door het geven van advies op het gebied van enterprise architectuur, integratievraagstukken en business consultancy.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Hoe vereenvoudig ik mijn applicatielandschap? Oftewel hoe presenteer je informatie op de juiste plek, op het juiste moment aan de juiste persoon. Het integreren van bestaande applicaties staat hierbij centraal.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
We richten onze dienstverlening om het applicatielandschap te verrijken en vereenvoudigen van woningcorporaties. We bouwen software, bieden producten aan en geven advies. Finalist maakt gebruik van open source software en is onafhankelijk van bestaande ERP-leveranciers.

Finalist is op CorporatiePlein te vinden op stand 52.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Finalist