Haal alles uit uw vastgoedsturing met de Masterclasses van Batavia Groep

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De komende maanden organiseert Batavia Groep drie masterclasses vastgoedsturing. Tijdens deze masterclasses doorlopen we in drie stappen de complete beleidsachtbaan, van boven naar beneden. De eerste masterclass wordt gegeven door Jeroen van Vliet op 8 juni met als onderwerp: hoe vertaal ik de bedoeling van de corporatie in een optimale portefeuillestrategie? U kunt zich nu aanmelden voor de eerste masterclass op 8 juni.

Waarom deelnemen?
Tijdens de masterclass zal Jeroen van Vliet ingaan op vraagstukken waar veel corporaties mee worstelen als: Hoe vertaal je de bedoeling van de corporatie in een meetbare wensportefeuille? Hoe nauwkeurig moet je je strategie uitwerken in een Portefeuillestrategie? Hoe kan ik mijn financiële prestaties en ratio’s met mijn portefeuillestrategie optimaliseren? En waar stopt de portefeuillestrategie en waar begint Assetmanagement?

Voor wie is deze Masterclass interessant?
•    Portefeuillemanagers
•    Beleidsmakers
•    Bestuurders
•    Toezichthouders
•    Assetmanagers

Over Jeroen van Vliet
Jeroen van Vliet is naast Algemeen Directeur van Batavia Groep ook senior adviseur. In die rol heeft hij veel corporaties geadviseerd bij het opzetten van een portefeuille strategie en de invulling van vastgoedsturing bij woningcorporaties.

Meer informatie en direct aanmelden

Bron: Batavia Groep, Foto: Batavia Groep