Hassan Najja vertrekt als bestuurder bij SOR

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bestuurder Hassan Najja vertrekt bij woningcorporatie Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR). Op 1 september 2023 maakt Hassan de overstap naar woningcorporatie Casade in Waalwijk.  

Over deze periode zegt Hassan zelf: ‘In de bijna acht jaar dat ik werkzaam ben bij SOR, heb ik met ongelooflijk veel plezier als bestuurder gewerkt. Ik durf te zeggen dat het één van de leukste corporaties is die ik ken. De RvC had mij voor een nieuwe periode uitgenodigd, daar ben ik ze dankbaar voor. Toch heb ik besloten om voor een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging te gaan. Ik weet nu al dat ik deze mooie organisatie en de collega‘s ontzettend ga missen. De ervaren warmte en het thuisgevoel zijn ongekend.’ 

Het gezicht van SOR
SOR heeft in de afgelopen acht jaar onder verscherpt toezicht van de externe toezichthouders gestaan. Met een streng herstelplan heeft SOR zich weer ontwikkeld tot de gezonde corporatie die het nu is en die zich met nieuwe initiatieven richt op de kerntaken: het bieden van kwalitatief goede huisvesting voor ouderen in en om Rotterdam. Met daarin veel aandacht voor dienstverlening en zorg. Hassan is voor de organisatie én voor externe partners gedurende die acht jaar het gezicht geweest van de ontwikkeling en de cultuur van SOR. 

Als RvC hadden we Hassan graag nog een paar jaar aan boord gehouden, om sturing te geven aan de organisatie. Zeker nu SOR met ruimere investeringsmogelijkheden werkt aan een ambitieus programma om ouderenwoningen toe te voegen aan de voorraad van SOR.

Namens de RvC wensen wij Hassan veel succes en werkplezier toe in zijn nieuwe functie, waarin hij ongetwijfeld met dezelfde bezieling zal werken aan de volkshuisvesting maar nu vanuit Waalwijk.

Bron: SOR, Foto: CorporatieMedia