HB Software op CorporatieGids LIVE

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Donderdag 12 april vindt wederom de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

HB Software is ook dit jaar weer aanwezig om een kennissessie te geven. Om 10.00 uur starten wij onze sessie met als onderwerp: "Hoe haal je op een eenvoudige manier gegevens uit Dynamics (ERP)"

Wij hopen je op 12 april welkom te mogen heten!

Waar en wanneer?
De kennisdag vindt plaats op 12 april 2018 in Expo Houten. Deze dag is gratis te bezoeken voor medewerkers van woningcorporaties.

Hoe werkt het?
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

Programma en aanmelden
Klik hier voor het programma en aanmelden

De voordelen op een rij:
- op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken;
- snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn;
- netwerken met vakgenoten;

Geen kosten*:
- gratis te bezoeken indien je in loondienst werkzaam bent bij een woningcorporatie;
- inclusief koffie/thee/fris en rond lunchtijd een lunchbuffet

* U krijgt enkele dagen voorafgaand aan de CorporatieGids LIVE kennisdag nog een bezoekherinnering per e-mail. CorporatieMedia behoudt zich het recht voor om € 50,- 'no show' in rekening te brengen, wanneer u niet komt opdagen en u zich niet uiterlijk 24 uur van tevoren heeft afgemeld.

Bron: HB Software | Foto: HB Software