HC&H ondersteunt Ons Huis bij aanpassen procesbeschrijvingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Ons Huis Apeldoorn is bezig met het aanpassen van haar organisatiestructuur. Bij de uitwerking van het hoofdontwerp naar een detailontwerp zijn de huidige (hoofd)procesbeschrijvingen leidend. Ons Huis heeft haar processen vastgelegd in BPM One en gepubliceerd op haar intranet.

Door het anders inrichten van de afdelingen veranderen de verantwoordelijke functionarissen en afdelingen en daarmee ook de procesbeschrijvingen. De veranderingen ontstaan met name door de prominente rol voor vastgoedsturing en het opzetten van een centrale afdeling ‘klantprocessen’.

Ons Huis heeft HC&H om ondersteuning gevraagd om de aanpassingen in de procesbeschrijvingen voor haar uit te voeren.

Ons Huis is een moderne, maatschappelijke onderneming en actief in Apeldoorn en Zutphen. In totaal verhuurt zij ruim 5000 woningen en bouwen zij nieuwe woningen voor zowel voor de verhuur als verkoop. In de kern van de zaak wil Ons Huis van betekenis zijn voor mensen die niet in hun eigen woonbehoefte kunnen voorzien. Haar missie is: “Wij bieden betaalbaar, passend en duurzaam wonen en wij werken actief samen aan het vitaal maken en houden van buurten.”

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2015 te bekijken.