HC&H ondersteunt Woonkracht 10 bij livegang Tobias AX

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanuit HC&H ondersteunt Business Consultant Carlo van den Bergh enkele projectleiders en de projectmanager bij Woonkracht10 bij diverse (deel)projecten. Eén van deze deelprojecten is de overstap naar Tobias AX. Afgelopen 30 maart is Woonkracht10 live gegaan met Tobias AX.

Vorig jaar is de overstap van het op Progress gebaseerde Tobias naar de modulen Financiën en Projecten op basis van het Microsoft Dynamics AX platform al gemaakt en vanaf de zomer 2014 is de vervolgstap in werking gezet. Hierbij is ook het concept digitalisering breed opgepakt, één van de andere deelprojecten. Daartoe is tijdens de implementatie van Tobias AX, in samenwerking met ZIG en met medewerking van Aareon, een functioneel rijk klantportaal ontwikkeld. De live gang van dit portaal volgt later dit jaar. De implementatie van het gehele concept was een bijzondere uitdaging omdat ook een verhuizing en een reorganisatie onderdeel uitmaakte van het programma.

Woonkracht10 is een woningcorporatie actief in de Drechtsteden. Het centrale kantoor is in Zwijndrecht. De organisatie beheert ruim 11.000 woningen, winkels en bedrijfsruimten en ontwikkelt daarnaast nieuwe huur- en koopwoningen en maatschappelijk vastgoed.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2015 te bekijken.