HC&H voert tevredenheidsonderzoek uit bij FidesWonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

HC&H ondersteunt FidesWonen bij het zetten van de juiste stappen in het oplossen van de aanwezige knelpunten ten aanzien van het gebruik van haar bedrijfsinformatiesysteem.

Wij kijken hierbij niet alleen naar de (on)mogelijkheden maar ook naar raakvlakken met de informatievoorziening, de processen en de structuur en cultuur van de organisatie en haar medewerkers. Het onderzoek richt zich niet alleen op de informatiesystemen maar juist ook op de organisatie voor zover deze van invloed is op het gebruik van informatiesystemen binnen FidesWonen. Het onderzoek zal inzicht geven in de wensen en eisen die op dit moment niet door de informatiesystemen kunnen worden ingevuld.


FidesWonen is een betrouwbare, klantgerichte, maatschappelijke wooncorporatie op Goeree-Overflakkee met ruim 2.350 huurwoningen. FidesWonen levert een bijdrage aan het verhogen van het woon- en leefgenot van de mensen die dat nodig hebben. Als huisvester levert FidesWonen een belangrijke bijdrage aan een integraal aanbod op het gebied van welzijn en zorg. Daarbij staat FidesWonen midden in de samenleving en draagt vanuit een dynamische werkwijze zorg voor huisvesting op maat.

Bron: HC&C Consultants