Hercules: Innoveert samen met klanten en biedt perspectief

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Sinds januari is er een nieuwe naam in de corporatiebranche: Hercules. Het bedrijf – bekend van de ERP-oplossingen Wocas en WocasOnline – is op 26 september één van de exposanten tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voor de beurs met Managing Director Peter Bos over wat Hercules tijdens het evenement laat zien.

“De dynamiek van de wereld waarin woningcorporaties bewegen is hoog,” begint Peter. “Denk aan de uitdagingen omtrent vergrijzing, het bieden van voldoende beschikbare huisvesting in grote steden tot krimpgebieden. Een vastgoedobject is statischer dan de dynamiek van deze wereld, en goed management van het vastgoed en huurders waarbij men kan vertrouwen op een stabiele basisadministratie is essentieel.”

Optimaliseren en digitaliseren
Digitalisering is volgens Peter vaak onderdeel van het optimaliseren van bedrijfsprocessen. “Het is bijvoorbeeld het antwoord op een toenemende vraag van huurders, de grotere behoefte aan data en het delen van informatie door verschillende bedrijven. Wij zijn hierbij voor corporaties een stabiele basis en faciliteren hen optimaal de meest gewaardeerde woningcorporatie in hun regio te worden.”

“Met onze producten en diensten worden processen van woningcorporaties geoptimaliseerd en georganiseerd. Onze software is constant in ontwikkeling om in te spelen op de wensen van de markt en de klant. Hierbij is het uitgangspunt een efficiënte en toegankelijke administratie te leveren, waarmee de corporatie in staat wordt gesteld om continu te kunnen optimaliseren en – waar gewenst – te digitaliseren.”

Gebruiksvriendelijk
Tijdens CorporatiePlein vertelt Hercules meer over haar oplossingen. “Met een krachtig, flexibel en toegankelijk ERP-systeem is Wocas een bewezen oplossing. En er is meer. Zo heeft WocasOnline de afgelopen periode zich sterk ontwikkeld en is het de gebruiksvriendelijke mobiele interface voor de corporatie. Relevante informatie kan hier snel en efficiënt geraadpleegd worden. Wil je de voordelen zelf ervaren? Kom dan zeker bij ons langs op onze stand.”

Hercules is op CorporatiePlein te vinden op stand 36

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hercules