Hercules: Optimaal best-of-breed landschap mogelijk maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporatieprocessen worden steeds verder gedigitaliseerd. Een goed Vastgoedverhuursysteem in het hart van je ICT-landschap is essentieel om dit in goede banen te leiden. Hercules ondersteunt corporaties hierbij en vertelt op 14 september tijdens CorporatiePlein meer over de rol die Wocas hierbij inneemt. Voorafgaand aan de beurs spraken we daar alvast over met Accountmanager Arabella Bassett.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wocas, het beste systeem voor de verhuur van vastgoed, is geheel vernieuwd. Met de nieuwe interface is Wocas nog beter en gemakkelijker te gebruiken. Daarnaast kent Wocas een open structuur met haar WocasAPI. De volledige openstelling van Wocas maakt een optimaal best-of-breed landschap mogelijk. Wocas is daarnaast geheel zelfstandig en onafhankelijk, maar maakt wel gebruik van standaarden. Hiermee is Wocas de geschikte oplossing in jouw best-of-breed landschap.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij de Hercules stand kunnen bezoekers terecht voor een blik op het nieuwe Wocas. Wocas heeft naast een nieuwe moderne interface ook de beschikking gekregen over data driven intelligence. Onze experts zijn aanwezig om deze nieuwste ontwikkelingen te laten zien. Voor de ontwikkeling naar een best-of-breed landschap ben je ook bij ons op de stand aan het juiste adres. Wij gaan graag het gesprek met de studentenhuisvesters en woningcorporaties aan over de voordelen van het gebruik van een expertsysteem. En hoe een landschap gerealiseerd kan worden waarin de expertsystemen onderling de juiste data met elkaar uitwisselen met daarin Wocas als kern voor de verhuur van vastgoed. 

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Bij Hercules kies je voor het expertsysteem in de verhuur van vastgoed. Wocas is de best bewezen oplossing in een best-of-breed landschap voor studentenhuisvesters en woningcorporaties. Met de ontwikkelingen die Wocas heeft doorgemaakt kunnen wij de woningcorporaties en studentenhuisvesters optimaal faciliteren in een digitaal vastgoedverhuurproces. Met de open structuur van Wocas, is koppelen vanzelfsprekend en kan de studentenhuisvester of woningcorporatie naar eigen inzicht en beleid bedrijfsprocessen inrichten en optimaliseren.

Hercules is op CorporatiePlein te vinden op stand 70.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hercules