Heuvelrug Wonen en SCW Tiel kiezen voor digitale factuurverwerking

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Digitale factuurverwerking via de Corporatie Cloud wordt steeds populairder. Ook Heuvelrug Wonen en SCW Tiel gaan hier gebruik van maken. Door gebruik te maken van digitale factuurverwerking via de Coporatie Cloud wordt het factuurverwerkingsproces bij de corporaties uit Doorn en Tiel efficiënter, inzichtelijker en minder foutgevoelig.

Digitale factuurverwerking kent vele voordelen. Zo raken facturen niet meer zoek, is de factuur op elke gewenste plek opvraagbaar en is altijd inzichtelijk in welke fase van het proces de factuur zich bevindt. Daarnaast vindt er een aanzienlijke tijdsbesparing plaats door minder invoerhandelingen, minder controlehandelingen door optimale procuratieregeling, snellere beantwoording van informatievragen en een sneller verloop van het controleproces.

Koppeling met de opdracht
Een van de nieuwe functionaliteiten die beschikbaar is gekomen, is de koppeling tussen digitale facturering en het reparatieverzoekenproces. Door de automatische koppeling met de opdracht en de factuur hoeft de corporatie slechts te tekenen, te boeken en de factuur betaalbaar te stellen. Alleen uitzonderingen hoeven nog maar te worden gecontroleerd.

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2014 te bekijken.