HKP: Corporaties op weg helpen naar…

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties moeten veranderen om de uitdagingen van morgen aan te kunnen gaan. Hoe ziet die veranderingen eruit en hoe maak je die? HKP helpt corporaties hierbij en vertelt daar op CorporatiePlein meer over. Wij spraken voor de beurs alvast met Alexander Stuivenwold.

“Ons motto op CorporatiePlein is ‘HKP helpt je op weg naar…’,” begint Alexander het gesprek. “Daarbij dragen we een aantal onderwerpen aan waaraan onze dienstverlening en producten zijn gekoppeld. Denk aan een succesvolle implementatie, een datagedreven organisatie, een gedragen changemanagement, verduurzaming van de organisatie, een succesvolle prestatie-inkoop én een effectief testproces.”

Corporaties op weg helpen
“Dit past helemaal bij onze werkwijze. Uiteindelijk is de uitdaging altijd het ‘grote plaatje’ te schetsen en daar vanuit te starten met de dingen die snel gerealiseerd kunnen worden. Zaken die wat meer tijd en energie kosten kunnen vervolgens goed georganiseerd en tot uitvoering gebracht worden. Benieuwd hoe wij jouw organisatie op weg kunnen helpen naar een van deze onderwerpen? Kom dan zeker langs op onze stand voor een goed gesprek.”

HKP is te vinden op stand 15 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: HKP