Hoffman Krul & Partners; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Hoffman Krul & Partners.

Bedrijfsprofiel
Hoffman Krul & Partners is begeleider van het zelf doen. Wij ondersteunen corporaties graag bij hun bedrijfsvoering; organisatiesturing, planning en control, proces- en projectgericht werken en automatisering. Ook bij het afstemmen van de bedrijfsvoering op de mogelijkheden die de corporatie tegenwoordig geboden worden, ondersteunt Hoffman Krul & Partners graag. Lean management geeft hiervoor goede handreikingen. ICT vormt vaak de kern van onze werkzaamheden. Onze medewerkers hebben een brede achtergrond in ervaring en opleiding, maar wat ons bindt is de passie voor onze klanten: woningcorporaties.

Aantal medewerkers: 8
Aantal klanten in corporatiemarkt: 80
Actief in corporatiemarkt sinds: 1998

Specialisatie
Wij zijn specialisten voor woningcorporaties. Op het hele terrein van bedrijfsvoering kunnen wij corporaties ondersteunen. Of het nu advies, training of begeleiding betreft, onze consultants leveren graag hun bijdrage aan het verbeteren van de volkshuisvesting in Nederland. Kenmerken in onze aanpak zijn de aandacht voor de klant en verandering. Door onze brede ervaring op het gebied van informatiebeleid, selectie- en implementatiebegeleiding, ICT optimalisatie, IT beheer en outsourcing zijn wij een partner en zorgen wij samen met onze opdrachtgevers er voor dat het werkt!

Hoffman Krul & Partners is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Adviesbureau, Implementatieondersteuning & softwareacceptatie
Detachering
Tijdelijk management, ICT, Financiën, Control en bedrijfsvoeringsdisciplines.

Referenties
Hoffman Krul & Partners is trots op een groot aantal tevreden klanten. Meer informatie over onze geslaagde opdrachten vindt u op www.hkp.nl of neem contact met ons op.

Toekomstvisie
Meer dan ooit is de beheersing van de bedrijfskosten een van de grootste uitdagingen van corporaties. ICT speelt hierin een steeds belangrijker rol. ICT hoeft geen kostenpost te zijn, maar een hulpmiddel voor besparing, een tool voor sturing en risicobeheersing.

Bezoekadres
Businesspark Friesland West 27, 8467 SL, Heerenveen
Postadres
Postbus 574, 8440 AN, Heerenveen
T 0513 656555
W www.hkp.nl
E info@hkp.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Hoffman Krul & Partners in de CorporatieGids 2014 te bekijken.