Hofmeier organiseert webinar RPA awareness

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Robotic Process Automation (RPA) is een steeds meer geaccepteerde en toegepaste methode om processen binnen een organisatie sneller en automatisch te laten verlopen. Robots kunnen routinematige handelingen prima uitvoeren: snel, foutloos en voordelig. Zo blijft er tijd over voor medewerkers om de aandacht te besteden aan zaken die er echt toe doen.

De kwaliteit van data en informatie stijgt, waardoor beslissingen sneller gemaakt kunnen worden. Robotisering kan hierbij helpen. In deze training krijgt u de bouwstenen aangereikt, waarmee u niet alleen tijd en kosten bespaart, maar ook de weg vrijmaakt voor waardevoller werk voor uw medewerkers.

Schrijf je in

Voor veel mensen en organisaties is RPA een nog onbekend gebied. Wat kunnen we er mee? Wat moeten we ermee? Is het eigenlijk wel inzetbaar in onze organisatie?

Om inzicht te geven in de mogelijkheden van RPA bieden Springleaf Consultancy en Hofmeier deze RPA Awareness Training aan. Deze training is opgezet als een eerste kennismaking met RPA. Lees hier verder over de onderdelen die in de training aan de orde komen.

Bron: Hofmeier, Foto: Hofmeier