Hoppinger: Tijd voor het alternatief

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door te automatiseren kunnen woningcorporaties het handmatig handelen in de backoffice reduceren, huurdertevredenheid verhogen én slimme innovaties omarmen. Hoppinger vertelt op 22 september meer over hoe ze dit doen op CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast kort met Marketing Manager Marjanne van Sambeek.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Bij Hoppinger helpen we onze klanten digitaal voorop te lopen in hun markt. Het liefst met disruptieve oplossingen die het leven van eindgebruikers makkelijker maken. We werken voor klanten uit verschillende sectoren waardoor er branche-overstijgende kruisbestuiving plaatsvindt. Daarnaast maken we gebruik van gestandaardiseerde en bewezen componenten. Zo versnellen we de ontwikkeling van je platform of concept en houden we tijd en aandacht over om samen te focussen op jouw unieke waarde en het verrijken van de customer journey.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We ontwikkelen innovatieve digitale oplossingen als versnelling bovenop de marktstandaard. Zo bieden we één compleet geïntegreerd en cloudbased platform waarop vraag en aanbod samenkomen en de verhuurmutaties worden verwerkt met als doel: handmatig handelen in de backoffice reduceren naar nul en de tevredenheid onder huurders nog verder verhogen. Ook realiseren we slimme integraties om bijvoorbeeld het reparatieproces te optimaliseren en hebben we concepten om de doorstroming te bevorderen.

Hoppinger is op CorporatiePlein te vinden op stand 34.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hoppinger