'Huurders en corporaties hebben voordeel van  laagdrempelige, slimme communicatie'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Elke dag communiceren woningcorporaties met huurders, woningzoekenden en stakeholders. Hoe vindt dat proces het meest efficiënt plaats, en welke rol speelt ICT daarin? Een gesprek met Albert de Schepper, salesconsultant bij Postex, over het bereiken van de optimale communicatiestrategie bij woningcorporaties.

"Postex adviseert en faciliteert woningcorporaties bij een optimale communicatiestrategie naar huurders, woningzoekenden en stakeholders," begint Albert. "Daarbij maken we gebruik van een innovatief platform dat naast digitale en fysieke verzending en ontvangstvoorkeursmanagement ook inzicht biedt in het digitale bereik van de boodschap bij de huurder. Deze informatie verschaft verhuurders zowel inzicht in het optimale communicatiekanaal, als in de effectiviteit van de verzendingen."

Slimme communicatie
Op 21 september vertelt Postex hier meer over tijdens CorporatiePlein, de vakbeurs voor woningcorporaties. Albert: "Onze boodschap tijdens de beurs is dat zowel huurders als corporaties gebaat zijn bij laagdrempelige, slimme communicatie via het communicatiekanaal dat het beste aansluit bij de huurder. Bovendien kan door het volledig geautomatiseerde verzendproces flink bespaard worden op de bedrijfslasten."

Postex is op CorporatiePlein te vinden op stand 1