HW Wonen opent inschrijving corporatie triatlon 2015

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Over iets meer dan zeventig dagen organiseert woningcorporatie HW Wonen uit de Hoeksche Waard de jaarlijkse corporatie triatlon. Dit evenement wordt dit jaar op zaterdag 5 september gehouden, en deelnemers die zich willen inschrijven kunnen dat vanaf vandaag doen via www.corporatietriatlon.nl. De corporatie triatlon wordt dit jaar onder andere gesponsord door CorporatiePlein, hét bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties.

Corporatie triatlon
HW Wonen werkt voor het evenement dit jaar samen met Stichting Triathlon Binnenmaas. In het gelijknamige recreatieoord zullen deelnemers 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer rennen voordat ze over de finishstreep komen. De atleten kunnen zich voor de wedstrijd inschrijven voor vier categorieën: Individueel dames, Individueel Heren, Teams jonger dan 125 jaar en Teams ouder dan 125 jaar.

De dag wordt afgesloten met een barbecue, waar niet alleen de deelnemers maar ook supporters van kunnen genieten. Ook hiervoor kunnen mensen zich inschrijven op www.corporatietriatlon.nl. Op de website is daarnaast verdere informatie te vinden over het programma van de corporatie triatlon, het parcours en andere veel gestelde vragen.

Kosten
Voor de kosten van deelname aan de corporatie triatlon, kun je ook terecht op de website. De kosten voor de afsluitende barbecue staan hier eveneens vermeld. Deelnemers aan zowel de triatlon als de barbecue moeten zich wel voor 15 augustus inschrijven én aan het deelnamebedrag voldoen, anders is deelname niet mogelijk.

Sponsoren
Hoewel de sponsorbrief voor de corporatie triatlon nog niet is verzonden, hebben Blauwpak Projecten en CorporatiePlein zich inmiddels aan het evenement gebonden als sponsor. HW Wonen zoekt voor het evenement nog steeds andere sponsoren, waardoor iedere financiële bijdrage van harte welkom is. Partijen die hierin geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Sebastiaan de Bruijn via triatlon@hwwonen.nl.

Bron: HW Wonen