Incit focust op 'De klant centraal' en 'Maximaal digitaal' tijdens CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Er zijn twee thema's die momenteel bij veel woningcorporaties hoog op de agenda staan: 'Maximaal digitaal' en 'De klant centraal'". Dat stelt Eduard Kaan, Sales & Business Development Manager van Incit. De leverancier van Xpand, het ERP-systeem voor financieel- en vastgoedbeheer uit Gorinchem, wil corporatiemedewerkers hier dan ook over vertellen tijdens CorporatiePlein, het bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

"Deze twee thema's kunnen elkaar - mits ze goed en slim zijn geïmplementeerd - enorm versterken, maar ze kunnen ook op gespannen voet met elkaar staan," legt Eduard uit. "De manier waarop, wanneer en vooral hoe je met je klanten interactie hebt, verandert namelijk sterk."

"Xpand, het primaire systeem van Incit, stelt woningcorporaties in staat om Maximaal digitaal te gaan; alle rationele, operationele processen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd en digitaal behandeld en afgehandeld. De architectuur van het geavanceerde koppelvlak binnen Xpand maakt het mogelijk om een zeer hechte integratie met portalen van gespecialiseerde leveranciers te realiseren, waardoor huurders en andere stakeholders maximaal betrokken en real time geïnformeerd worden. Doordat Xpand veel voorheen handmatige taken uit handen neemt, krijgen medewerkers meer tijd voor de vaak complexe uitzonderingsgevallen. Dit sluit aan op ons motto: automatiseer de regel, maar niet de uitzondering."

"Met Zig Websoftware wordt inmiddels de laatste hand gelegd aan een standaard 'template' op basis van best practices. Hierdoor is het mogelijk om de gezamenlijke oplossing op een herhaalbare en kostenefficiënte wijze aan te bieden en te implementeren, waarbij gebruikgemaakt wordt van maximale standaardfunctionaliteit en minimaal maatwerk

"Onze boodschap is dat 'Maximaal digitaal' en 'De klant centraal' met behulp van geïntegreerde front- en backoffice toepassingen kunnen worden ondersteund dankzij de oplossing van Incit en Zig Websoftware. Hierdoor is de onderliggende businesscase - wat investeer ik, wat levert het op en in hoeveel tijd verdien ik de investering terug - voor steeds meer woningcorporaties een haalbaar doel."

Incit is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 30.