Innovatieve conferentie over optimale ICT-ondersteuning bij veranderende organisatieprocessen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 19 oktober aanstaande. vindt een conferentie plaats, gericht op een belangrijk vraagstuk waar iedere woningcorporatie mee te maken heeft; ”Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze ICT-ondersteuning altijd naadloos aansluit op voortdurend veranderende organisatieprocessen, zelfs wanneer deze voortdurend moeten worden aangepast aan nieuwe regelgeving en veranderende huurdersbehoeften?”.

Tijdens de conferentie gaan we in op dit essentiele vraagstuk dat woningcorporaties in de huidge tijd beïnvloedt. Het gaat hierbij niet enkel om de technologie, maar vooral om het behouden van flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een sector die continu in beweging is. 

Als de ICT-ondersteuning niet snel en gemakkelijk mee kan veranderen, kunnen ook de processen niet veranderen. Daardoor loop je een groot risico om je huurders tekort te doen of je wettelijke verplichtingen als woningcorporatie niet na te kunnen komen. 

We roepen procesverantwoordelijken én ICT-ers op om een bijdrage te leveren aan deze dialoog. De conferentie start met inspirerende presentaties van:

  • Mark Teeuwissen (Makelaar in woongeluk)
  • Henk Korevaar (Corponet)
  • Alex Veen (WoonBLOX)

De inzichten en innovatieve benaderingen die tijdens deze presentaties worden gedeeld, zullen de basis vormen voor de gesprekken, discussie en het ontdekken van praktische oplossingen. Indien u geïnteresseerd bent in deelname, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar Alex Veen (a.veen@beinformed.com). 

De conferentie vindt plaats  in Hotel V, gelegen aan de Fizeaustraat 2 in Amsterdam en wordt gehouden van 12:00 tot 18:00 uur. Toegang is kosteloos voor leden van woningcorporaties die zich vooraf digitaal aanmelden.
We heten u van harte welkom op deze inspirerende conferentie, waar we samenwerken aan de naadloze integratie van ICT-ondersteuning in een voortdurend veranderende woningcorporatiesector.

Bron: WoonBLOX, Foto: WoonBLOX