Inspectic: hét nieuwe inspectieplatform voor alle opnames op locatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanaf vandaag is Inspectic live! Inspectic is het multidisciplinaire inspectieplatform van Movin'U. Inspectic is een multidiscplinair inspectieplatform, waarbij je verschillende inspecties tegelijk kunt uitvoeren en data deelbaar wordt gemaakt. Je kan dus gemakkelijk diverse thema's tegelijkertijd inspecteren tijdens je locatiebezoek. 

Inspectic: multidisciplinair inspectieplatform, maar waarom dan?
Goede vraag! Het beheer en onderhoud, als ook wettelijke verplichtingen, rondom vastgoed nemen steeds meer toe. Hiermee neemt ook de hoeveelheid data die je kunt registreren of vastleggen toe. Om goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in je vastgoed, moeten de verschillende zaken die rond je vastgoed spelen met elkaar in verband worden gebracht. Als je alles gelijktijdig kunt inspecteren, is dat wel zo gemakkelijk!

Zeker ook in een arbeidsmarkt die zwaar onder druk staat en met de vergrijzing al voor de deur, is dit een belangrijk aspect. We moeten nieuwe medewerkers aantrekken en werknemers ondersteunen zoals ze gewend zijn in de huidige tijd. Dit betekent niet langer stoffig werken met pen en papier, maar juist lekker meegaan met de tijd en werken met tablets!

De hoofdthema's van Inspectic
Inspectic kent drie hoofdthema's waarin de inspecties te classificeren zijn: Vastgoed, Energie en Veiligheid. De komende tijd zullen deze thema's worden besproken.

Wat heb je als klant aan Inspectic?
Dit is voor ons de makkelijkste vraag! Als klant registreer je met Inspectic uniforme, en daarmee goed te duiden, informatie. Je kunt beleid maken op digitale en valide data, en bij een gebrek aan informatie kan iedereen direct met elkaar schakelen. Je krijgt een omgeving met één single point of entry, dit betekent dat iedereen werkt met dezelfde app met verschillende thema's. Het draait uiteindelijk natuurlijk om dezelfde stenen!

Als huidige klant van Movin'U kan het zijn dat het adres van je omgeving veranderd is door de toevoeging van Inspectic. In de meeste gevallen verandert er nu niets, maar mocht dat wel het geval zijn dan ben je daar reeds van op de hoogte gebracht.

Bron: Movin'U, Foto: Movin'U