Interforce: Corporaties helpen door te pakken met hybride werken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties hebben na jaren verregaand digitaliseren en thuiswerken door de coronapandemie de weg naar de cloud nu écht ingezet. Wat is de volgende stap in dit hybride werken, hoe doe je dat veilig en hoe helpt dit huurders beter van dienst te zijn? Interforce vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken er alvast over met Salesmanager Niels van der Biessen.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Met het vizier gericht op een toekomst van multiplatform- en cloudgeoriënteerde applicaties, wordt er actief meegedacht met de klant over verschillende IT-diensten én oplossingen die leiden tot procesverbetering binnen je bedrijf. Als IT-partner is het essentieel om te opereren in alle facetten binnen de IT en laten wij geen vraagstukken onbeantwoord.

Interforce helpt met het technisch adviseren en implementeren van gepersonaliseerde clouddiensten met het juiste profiel per medewerker. Complexe bits en bytes vereenvoudigen we naar de IT-taal die door iedere corporatie begrepen kan worden. Door het maken van deze vertaling, kan Interforce niet alleen uitleggen hoe de infrastructuur werkt, maar ook uitleggen waarom dit echt belangrijk is om toe te passen binnen je organisatie. Dit om uiteindelijk de huurders beter van dienst te kunnen zijn.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij vertellen onder andere over doorpakken met hybride werken via de Interforce Cloud. In de afgelopen twee jaar is op een harde manier gebleken dat investeren in een goed onderhouden én meegaande IT-infrastructuur urgent is om efficiënt te kunnen werken. Interforce merkt dat hier nog veel vervolgstappen in gemaakt kunnen worden bij corporaties. Hoewel de onzekerheid rondom het thuiswerken langzaam verdwijnt, komt de vraag over hybride werken in de toekomst steeds meer naar voren. Interforce heeft een duidelijke visie hoe de toekomst van IT eruitziet en informeert bezoekers van CorporatiePlein graag over hoe deze het beste benaderd kan worden.

Daarnaast vertellen we over veilig werken met 365. Met de juiste investering in IT en een up-to-date omgeving is Interforce ervan overtuigd dat corporaties ontzorgd worden met de snelgroeiende digitalisering. Digitalisering voorziet van het vergemakkelijken van bedrijfsprocessen, maar neemt ook risico’s met zich mee. Hoe worden data gedeeld en staan deze op een veilige plek? Maar daarnaast wordt er ook meer via verschillende apps gewerkt. Wie beheert dit en hoe worden devices gemanaged nu er meer lokaal gewerkt wordt?

Door deze topics aan te snijden en dieper te graven in het onbekende, informeren wij graag hoe er geanticipeerd kan worden op de aankomende uitdagingen én hoe men het initiatief en controle behoudt over de organisatie. Een goede IT-infrastructuur is hiervoor namelijk onmisbaar.

Interforce is op CorporatiePlein te vinden op stand 32.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Interforce