iWRITER: Eén oplossing voor organisatiebreed templatemanagement

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

“Steeds meer woningcorporaties zien de toegevoegde waarde in van de overstap naar Office 365.” Dat zegt Mieke Bosma, documentcreatiespecialist bij iWRITER. Het bedrijf is op 27 september aanwezig op CorporatiePlein, en wij spraken alvast met Mieke over haar visie op de bedrijfsvoering van de toekomst.

Omdat klanten steeds hogere eisen stellen aan de dienstverlening van organisaties, wordt de overstap naar Office 365 steeds essentiëler volgens Mieke. “Medewerkers van nu en van de toekomst willen onafhankelijk van tijd, plaats en device werken om de efficiency te verhogen.”

Documentcreatie en correspondentie
“Office 365 helpt corporaties door informatie gemakkelijker uit te wisselen, waardoor ze beter kunnen samenwerken en de dienstverlening verbetert. Wij spelen daarop in met iWRITER 365. Onze documentcreatie- en correspondentiesoftware draait in de cloud en integreert geheel binnen Office 365. iWRITER 365 zorgt ervoor dat alle documenten voldoen aan de huisstijl en voorzien zijn van de meest recente gegevens. Door te koppelen met bestaande bronnen en applicaties is het mogelijk om de documenten automatisch te vullen met de informatie vanuit deze systemen.”

“Door de aansluiting met Office 365 en onder andere SharePoint Online en Teams, is iWRITER 365 dé tooling niet alleen voor procesgestuurde documenten, maar ook voor alle ad hoc correspondentie,” vertelt Mieke. “Door middel van sjablonen en tekstblokken heb je grip op alle informatie in documenten en uitgaande correspondentie met de voordelen van de cloud zoals centrale opslag en versiebeheer.”

Eén oplossing
Dit jaar zal iWRITER onder ander korte demo’s verzorgen op CorporatiePlein. “Ons thema deze beurs is: één oplossing voor organisatiebreed templatemanagement die processen vereenvoudigt en fouten reduceert, wat zowel tijd- als kostenbesparing oplevert.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: iWRITER

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

iWRITER is op CorporatiePlein te vinden op stand 19