Kennemer Wonen en cegeka-dsa geven elkaar het vertrouwen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op de laatste werkdag van 2017 hebben cegeka-dsa en Kennemer Wonen hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking. Kennemer Wonen kiest daarmee voor de innovatiemogelijkheden en continuïteit van Dynamics Empire.

Medio juni 2018 gaat de Alkmaarse woningcorporatie live. Een ambitieuze deadline die onder meer haalbaar is door de inzet van de Best Practices van cegeka-dsa. Op deze manier kan Kennemer Wonen bepalen waar het de standaard volgt en waar het kiest voor een meer eigen benadering.

Unanieme keuze
Kennemer Wonen is bij de selectie van een nieuwe partner niet over een nacht ijs gegaan, maar heeft op basis van de verkenningen wel vrij snel besloten de mogelijkheden van cegeka-dsa verder te onderzoeken.

Het is te danken aan de inzet vanuit zowel Kennemer Wonen als cegeka-dsa dat het proces zo voorspoedig is verlopen. Directeur-bestuurder Dick Tromp zegt over deze samenwerking: “Na de selectieprocedure van leveranciers is door onze medewerkers unaniem gekozen voor Dynamics Empire. Cegeka-dsa en Kennemer Wonen slaan de handen ineen om er voor te zorgen dat we uiterlijk 1 juli 2018 live gaan met Dynamics Empire. We hebben er het volste vertrouwen in dat het een betrouwbaar systeem is dat de dienstverlening aan onze klanten veel te bieden heeft.”

Na Woonbedrijf ieder1, deltaWonen en Laurentius is Kennemer Wonen de vierde nieuwe klant die in 2017 voor Dynamics Empire heeft gekozen. Cegeka-dsa kijkt daarmee terug op een uitstekend jaar!

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa te bekijken