'Kiezen voor een ERP-systeem gericht op de toekomst'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vorig jaar verscheen het nieuwe ERP-systeem Corporatie ByDesign van INSynQ op de markt. Het bedrijf debuteert dit jaar op CorporatiePlein, en wij spraken alvast met Business Development Manager Paul Stam de Jonge. Waar liggen de ICT-kansen voor woningcorporaties en wat kunnen bezoekers van CorporatiePlein van INSynQ verwachten? Paul: "Met Corporatie ByDesign kies je voor een totaal geïntegreerd primair systeem voor de toekomst."

"Innovaties leiden tot een ander opdrachtgeverschap, waarbij ook eisen moeten worden gesteld aan de markt en hoe de corporaties gaan samenwerken," begint Paul. "Sterke efficiencyverbetering van de administratieve last is een must om meer geld en tijd aan klanten te kunnen besteden. Maar innovatie gaat verder dan dat. Corporaties kunnen bijvoorbeeld nagaan of ze een soort Über kunnen zijn voor de woningmarkt, of hoe innovatie binnen en buiten de woningcorporatie georganiseerd kan worden."

Toekomstvast
Een ERP-systeem gericht op die toekomst moet daarbij uitkomst bieden. INSynQ vertelt daar op 21 september meer over tijdens CorporatiePlein. "Wij hebben Corporatie ByDesign het afgelopen jaar bij een groot aantal corporaties, adviseurs, CORA en VERA, Aedes en NetwIT getoetst. Daardoor is nu een zeer robuust toekomstvast primair systeem voor de markt - op basis van de cloud - beschikbaar."

"Als corporaties zich de komende tijd gaan oriënteren op de keuze voor een nieuw ERP-systeem, kan INSynQ hen informeren over onze propositie die zowel op functioneel niveau als op prijs en prestatie gebied zeer concurrerend is. Neem daarbij de zeer korte laagdrempelige en kostenefficiënte implementatie, en deze mix levert een zeer interessante oplossing op.

INSynQ is op CorporatiePlein te vinden op stand 19