Kleine digitale revolutie bij Woonstad Rotterdam

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie Woonstad Rotterdam is gestart met Key2Wocas in de Wijk – de mobiele versie van ERP-systeem Key2Wocas van Centric.

De versie is in eerste instantie uitgerold voor de huismeesters die er in oktober mee aan de slag zijn gegaan. Voor het einde van het jaar krijgen ook medewerkers sociaal en technisch beheer de beschikking over een tablet met Key2Wocas.

Het summum van efficiënt en effectief
Marcel Zondervan, manager I&A bij Woonstad Rotterdam: “De eerste reacties zijn positief. Het is natuurlijk ook het summum van effectief en efficiënt werken: onze buitenmedewerkers hebben ter plekke alle informatie paraat. Op basis van hun ervaringen gaan we kijken waar de precieze behoeften liggen en wat eventueel doorontwikkeld zou moeten worden. Ik zie het wel als een kleine digitale revolutie – de impact op het werk van onze mensen in de wijk is heel groot. Daar kun je alleen maar vrolijk van worden!”

Speciaal voor ambulante corporatiemedewerkers ontwikkelde Centric Key2Wocas in de Wijk. Dat is Key2Wocas op zak: altijd en overal te benaderen op laptop en tablet. Gegevens van huurders wijzigen, inspecties uitvoeren of een reparatieverzoek aanmaken? Het kan on the go.

Bron: Centric

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Centric te bekijken