Kom kennismaken met Unexus tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2022

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2022 is dé dag waarop woningcorporaties nader kunnen kennismaken met Unexus door middel van een leerzame en interessante kennissessie.

Op dinsdag 22 maart 2022 in Expo Houten om 13:15 tonen wij waarom meer dan 50 corporaties Unexus klantcontactoplossingen al inzetten om het contact met huurders effectiever en klantvriendelijk in te richten.

In onze sessie; Hoge klanttevredenheid begint bij optimale bereikbaarheid met de alles-in-1 communicatie-oplossing van Unexus, gaan we onder meer in op 3 trends. We demonstreren welke inzichten en verbeterpunten het Unexus BI-dashboard kan geven in alle communicatiestromen. We tonen dat door de integratie van het Unexus communicatieplatform binnen Microsoft Teams u de voordelen van Teams kan combineren met echte contactcenter functionaliteit. Daarnaast ziet u hoe Unexus AI tekst- en taalherkenning inzet om het werk van contactcentermedewerkers gemakkelijker, efficiënter en productiever te maken.

Reserveer nu uw plek en dan zien we u graag bij onze sessie om alle unieke voordelen van Unexus aan u te demonstreren.

Als medewerker van een woningcorporatie kunt u zich hier aanmelden voor onze sessie om 13:15. Meer informatie over de dag is hier te lezen. De gratis dag is een erg geschikte gelegenheid om u te oriënteren op oplossingen voor uw woningcorporatie, gerichte vragen te stellen en te netwerken.

Bron: Unexus, Foto: Unexus