Kom op 13 februari naar het Kenniscafe ‘Communicatie in het hart van de corporatie’ van Nyna Communicatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

USP Marketing en Nyna Communicatie nodigen je van harte uit voor het Kenniscafé ‘Communicatie in het hart van de corporatie’

Kenniscafé
Resultaten Grote Corporatie Communicatie Onderzoek

In de afgelopen maanden spraken we tijdens meerdere groepsdiscussies met communicatiecollega’s van zo’n 45 woningcorporaties. Het onderwerp was de toekomst van de communicatieafdeling bij woningcorporaties en de veranderende rol van de communicatieadviseur. Vervolgens toetsten we de uitkomsten van de gesprekken door een online onderzoek onder ruim 100 communicatieadviseurs bij woningcorporaties. We presenteren je graag de resultaten van het onderzoek. De uitkomsten en verslagen van de bijeenkomsten en het onderzoek komen samen in een publicatie die we ter plekke uitdelen. Daarin tref je ook interviews aan van inspirerende directeur-bestuurders met een visie op het communicatievak. Tijdens het kenniscafé overhandigen we het eerste exemplaar aan één van de geïnterviewde directeur-bestuurders.

Naar een communicatieve corporatie – wat is jouw rol ?
We zetten met elkaar in op professionalisering van de sector en willen toegroeien naar responsieve organisaties. Dat de buitenwereld daarin een bepalende rol speelt, is niet langer een vraag maar een vanzelfsprekendheid. Maar hoe doe je dat ? Hoe zorg je ervoor dat communicatie in het hart van je corporatie komt en wat is hierin jouw rol als communicatieadviseur. En hoe haal jij de buitenwereld binnen? We bieden je de mogelijkheid je eigen omgevingsgerichtheid te testen en te kijken wat de rol van facilitator van je vraagt. De afdeling communicatie is alleen maar groter, al jouw collega’s maken er deel van uit. Dus hoe faciliteer jij hen dan in het ontwikkelen naar een communicatieve corporatiemedewerker? We gaan graag tijdens een sprankelende sessie met je aan de slag!

Zin in?!
Geef je dan snel op! Je bent van harte welkom op donderdag 13 februari van 15.00 tot 17.00 uur op het kantoor van USP aan de Max Euwelaan 51 in Rotterdam. Je kunt vanaf 14.30 uur terecht. De bar serveert tijdens het gehele programma een lekker hapje en drankje.

Ken je iemand voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn? Meldt hem of haar dan ook aan.

We kijken uit naar je komst!

Bron: Nyna Communicatie