Krijg meer inzicht in duurzaam reparatieonderhoud

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Dat ESG (Environmental, Social & Governance) belangrijk is voor uw vastgoed dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij een nieuw overzicht gemaakt waarin je alle nodige cijfers kan inzien. Het ESG-Dashboard geeft Inzicht en meet de voortgang van verschillende duurzaamheidsaspecten binnen het reparatieonderhoud.

Meer inzicht
Gemiddelde rijtijd Het ESG-Dashboard geeft Inzicht en monitoring op de voortgang van de verschillende duurzaamheidsaspecten binnen het reparatieonderhoud. Zo hebben wij het volgende inzichtelijk gemaakt:

  • Eco-Label
  • First Time Fix Meldingen
  • Reparatie Factor
  • Klanttevredenheid

ECO LABEL & FTF

 

Continu in ontwikkeling
Op deze manier is in één oogopslag inzichtelijk hoe je reparatieonderhoud ervoor staat. Dit overzicht kan direct meegenomen worden in de duurzaamheidsrapportages. Nu is meteen duidelijk wat de hoogtepunten zijn en waar in het reparatieproces nog verbeterpunten liggen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst. Wel zo makkelijk!

Hoe slim is uw vastgoedonderhoud?
Voor alle vastgoedinvesteerders, portfolio managers en asset managers die wel wat inspiratie rondom het digitaliseren kunnen gebruiken, stellen we onze digitale check voor reparatieonderhoud vrijblijvend beschikbaar. Download de checklist en ontdek de verbeterpunten voor uw organisatie.

Download de gratis checklist

Bron: Ziezodan, Foto: Ziezodan