Kubion: "Eenvoudig innovatief"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Wij geloven in een wereld waar ieders kostbare tijd optimaal benut moet worden. Waarin eenvoud het wint van complexiteit. Waarin schaarse tijd minder schaars gemaakt wordt. En waarin die gecreëerde tijd zinvol is voor onze klanten en hun omgeving." Dat vertelt directeur Bart van Haren van Kubion. Op CorporatiePlein laat het bedrijf zien hoe dit mogelijk is.

In een wereld waarin technologie steeds meer invloed uitoefent op de maatschappij, wil Kubion zich richten op een digitale wereld waar gemak en eenvoud de boventoon voeren. "Maar waar we niet vergeten persoonlijk te blijven. Het vergaand digitaliseren doen we met een doel: de schaarse tijd minder schaars maken en tijd krijgen voor de dingen die er écht toe doen. Dit noemen wij 'kwali-tijd'."

Kwali-tijd wordt gecreëerd door vooral slimmer te werken. "Bijvoorbeeld door software intuïtief te maken, waardoor iedereen er makkelijk mee kan werken en werknemers amper ingewerkt hoeven te worden. Ook het slimmer en intelligenter gebruikmaken van technologieën verhoogt de kwali-tijd. Daarnaast wordt dit ook gecreëerd door functionaliteit te hergebruiken op verschillende sites en niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden."

Kwali-tijd
"Ons DNA is gericht op eenvoud: voor de klant, collega en organisatie. Wij zien nog veel ruimte voor innovatie op het gebied van excellente service," gaat Bart verder. "Maak de klant daadwerkelijk onderdeel van de keten. Dit geldt ook voor samenwerkingspartners, zie ze als verlengstuk van de dienstverlening. Deel hierbij de gebruikte software. Wij zien grote kansen voor machine learning en artificial intelligence. Chatbots die zorgen voor een snellere en steeds slimmere afhandeling van klantvragen, volledig geïntegreerd in de social media kanalen. Hierdoor wordt er kwali-tijd gegenereerd die weer ingezet kan worden voor de kerntaak van corporaties. Op CorporatiePlein vertellen wij graag meer over hoe wij met onze innovativiteit de kwali-tijd van corporaties én haar klanten kunnen vergroten."

Kubion is op CorporatiePlein te vinden op stand 42