Luxs: Een ecosystem van data creëren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De vastgoedsector wordt geconfronteerd met meer regelgeving en steeds meer organisaties willen kosten besparen door processen beter op elkaar te laten aansluiten en efficiënter te werken. Hoe regel je dat in je processen? Luxs vertelt er op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken alvast met Kris Spitsbaard.

Luxs biedt woningcorporaties een ecosysteem van data om hen hierbij te helpen, begint Kris: “’Meer weten’ is het devies. In de praktijk is informatie niet of niet eenvoudig te verkrijgen, en is deze van beperkte betrouwbaarheid. Daarnaast bevindt steeds meer informatie zich buiten de organisatie. Het verzamelen van gegevens gaat daardoor gepaard met het handmatig koppelen van informatiebestanden en er wordt onnodig veel tijd besteed aan het zoeken naar informatie. Beslissingen worden daardoor soms niet of op basis van onvolledige informatie genomen.”

Dé oplossing voor alle vastgoedvraagstukken
‘Weten wat je hebt’ krijg met Luxs een nieuwe betekenis, vervolgt Kris. “Wij leveren dé oplossing voor alle vastgoedvraagstukken. Klanten kiezen voor ons zodat zij goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen op basis van actuele informatie. Vastgoed registreren was daardoor nog nooit zo eenvoudig.”

Horizontale en verticale keten integeren
“Het is ons doel een ecosysteem van data te creëren waarbij data maar één keer hoeft te worden vastgelegd en waarbij deze gegevens – middels slimme validatie – toegankelijk worden gemaakt voor alle betrokkenen, zonder handmatige tussenkomst. Wij integreren de horizontale en verticale keten zodat iedereen altijd kan beschikken over dezelfde informatie in welk proces dan ook. Wij zorgen ervoor dat data snel en efficiënt worden verzameld, gecontroleerd, geanalyseerd én ontsloten, op een manier die past bij het proces. Zo kan iedereen – intern en extern – blijven werken op dezelfde manier, maar dan met betere data.”

Luxs is te vinden op stand 17 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Luxs