Mail to Pay: Het gemak van gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Of het nu gaat om het huurincasso, huuraanpassingen of service- en stookkosten; wanneer woningcorporaties deze processen digitaliseren en automatiseren kunnen ze genieten van grote voordelen. Hoe je dit doet kun je op 14 september ervaren op de stand van Mail to Pay op CorporatiePlein. Wij spraken alvast met Accountmanager Jeroen Dexel die voorafgaand aan de beurs een tipje van de sluier oplicht.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Tijdens CorporatiePlein staat ‘ervaren’ centraal. Meer specifiek het ervaren van het gemak van digitalisering en automatisering van de huurincasso, huuraanpassingen en service- en stookkosten. Digitalisering is al jaren hot-topic bij woningcorporaties, toch zien we dat lang niet iedereen alle mogelijkheden van digitalisering benut en dat is zonde. Om woningcorporaties te overtuigen bij het zetten van de juiste stappen in het digitaliseringstraject, laat Mail to Pay de bezoekers graag zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de stap naar digitaal te maken. Digitalisering stelt woningcorporaties namelijk in staat herhalende werkzaamheden te automatiseren, huurders meer zelfsturend te maken om zodoende meer tijd vrij te spelen. Tijd die weer kan worden besteed aan de huurders die persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Vertellen hoe goed iets is, dat kunnen we allemaal. Daarom kunnen bezoekers van CorporatiePlein het nu zelf ervaren! Onder begeleiding van ervaren consultants van Mail to Pay gaan de bezoekers aan de slag met een casus van een fictieve woningcorporatie. Het doel is een volledig geautomatiseerd huurincassoproces te bouwen met als primaire taak; het sociaal incasseren van de huur. De bezoeker mag hierbij gebruikmaken van alle functionaliteiten binnen Mail to Pay.

Naast de ervaring, kun je ook terecht voor advies over het digitaliseren en automatiseren van het huurincassoproces, service- en stookkostenproces en de jaarlijkse huuraanpassing. Of gewoon voor een gezellig praatje met Cindy, Jeff of Jeroen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Mail to Pay gaat verder dan het versturen van berichten met een betaallink voor de maandelijkse huur. Jaarlijks wordt de software uitgebreid met nieuwe slimme innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan het automatiseren en digitaliseren van de huurverhoging en van de service- en stookkosten tot aan de selfservice mogelijkheden van de payment coach en de regelingenbot, maar ook vroegsignalering waarmee Mail to Pay een directe koppeling heeft met instanties als BKR en Inforing. Allemaal innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers van woningcorporaties op een innovatieve manier kunnen werken en daarmee veel tijd besparen.

Mail to Pay is op CorporatiePlein te vinden op stand 48.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Mail to Pay