Managementinformatiesysteem DOMIS van Enserve live bij Woonburo Almelo

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

DOMIS is een uniek managementinformatiesysteem ontwikkeld door Enserve. Met dit product kan de gebruiker zelf managementinformatie ontsluiten over de woonruimteverdeling. Op 17 juli jl. nam Woonburo Almelo DOMIS in gebruik.

Woonburo Almelo – een samenwerking tussen Woningstichting St. Joseph Almelo en Beter Wonen – is zeer te spreken over het product. In principe bepaalt de klant welke rapporten, over welke onderwerpen, worden opgenomen in DOMIS. Daarnaast biedt Enserve een standaardpakket van rapporten. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld na jarenlange ervaring met verschillende klanten en verschillende woonruimteverdeelsystemen.

Na ontsluiting van de database en het bespreken van de definities die in DOMIS gebruikt zouden worden, ging Enserve voor Almelo aan de slag. Na slechts zes weken, inclusief testperiode, kon Woonburo Almelo DOMIS al in gebruik nemen.

Arjan Rook, relatiemanager bij Enserve, vertelt: “Woonburo Almelo is buitengewoon tevreden over DOMIS. De kracht zit in het maatwerk. Zo heeft Woonburo Almelo ons nu gevraagd om DOMIS uit te breiden met een specifiek rapport om inzicht te krijgen in inschrijfgelden en verlengingen in een bepaalde periode. Daarnaast zal Enserve een draaitabel over zoekprofielen inbouwen. Hiermee beschikt Woonburo Almelo precies over die informatie die zij wil hebben. DOMIS sluit bovendien uitstekend aan op het woonruimteverdeelsysteem Easymatch van Qvision dat Woonburo Almelo sinds begin 2015 in gebruik heeft.”

DOMIS garandeert laagdrempeligheid, presentatie en betrouwbaarheid. DOMIS werkt met een eigen datawarehouse, waardoor het platformonafhankelijk kan worden aangeboden. Voor meer informatie over DOMIS kunt u contact opnemen met Enserve, info@enserve.nl.

Bron: Enserve

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Enserve in de CorporatieGids 2015 te bekijken.