Mavim: Gecontroleerd doorvoeren van en inspelen op veranderingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe zorg je – nu en in de toekomst – voor een wendbare woningcorporatie die zich focust op klanten en duurzaamheid? Het antwoord op deze vraag staat centraal op 27 september bij Mavim tijdens CorporatiePlein. Wij spraken daar voorafgaand aan de beurs alvast over met Neiza Franciska.

“Om doelstellingen na te kunnen streven en stabiliteit te kunnen bieden voor zowel de klanten als de organisatie, is het essentieel dat de corporatie weet hoe processen lopen, waaruit het IT-landschap bestaat en waar risico’s en wet- en regelgeving van toepassing zijn,” licht Neiza toe. “Door deze facetten van de organisatie in kaart te brengen en met elkaar te verbinden, ben je in staat om de impact van interne en externe veranderingen te duiden en dit eenduidig te communiceren binnen de organisatie. Door deze facetten vervolgens te verbinden aan de strategie, doelstellingen, projecten en KPI’s, kunnen woningcorporaties zich richten op de behoeften van de klant en gecontroleerd innovaties doorvoeren. Dit alles om continu te kunnen verbeteren.”

Helder en compleet beeld
Op CorporatiePlein vertelt Mavim meer over het gecontroleerd kunnen doorvoeren van en inspelen op veranderingen. Neiza: “Mavim biedt een volledige 360 graden blik op de organisatie door de samenhang tussen strategie, projecten, personeel, processen, technologie, risico’s, klanten en IT-infrastructuur inzichtelijk te maken. Het effect en de impact van iedere verandering wordt eenvoudig zichtbaar gemaakt door de belangrijke informatie uit bestaande toepassingen en bedrijfssystemen te onttrekken. Met Mavim creëren corporaties een helder en compleet beeld van hun organisatie, waardoor de impact van veranderingen sneller inzichtelijk wordt en op basis hiervan de juiste keuzes kunnen worden gemaakt. Op onze stand kunnen bezoekers meer te weten komen over hoe het Mavim Platform corporaties helpt doelstellingen te bereiken en wendbaar te blijven.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Mavim

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Mavim is op CorporatiePlein te vinden op stand 58