Mavim organiseert de Week van Transformatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De wijze waarop een organisatie invulling geeft aan haar transformatie en de uitvoering van haar strategie, bepaalt veelal het succes van die organisatie. Daarbij spelen efficiënt ingerichte processen, effectief gemanagede projecten, pragmatische beheersing van risico’s, een inzichtelijk IT-landschap, helder gevisualiseerde toekomstperspectieven en het gebruik van een gedegen en gebruikersvriendelijk transformatieplatform een uiterst belangrijke rol. 

Al deze aspecten worden van 20 tot en met 24 november a.s. uitvoerig belicht tijdens ‘De Week van Transformatie’, dat geheel in het teken staat van het behalen van doelstellingen op het gebied van continu verbeteren, het beheersen van risico’s, het voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook architectuur en management van uw IT-portfolio. Aan de hand van diverse praktijksessies, workshops, webinars, maar ook via artikelen, kennisdocumenten en klantinterviews laten wij u in deze Week van Transformatie zien hoe u via één platform uw doelstellingen kunt realiseren en daadwerkelijk successen kunt behalen.

Tijdens deze week zal elke dag gericht zijn op een specifiek thema:

Praktijk- en kennissessies | online en offline
Naast diverse online activiteiten, zoals webinars en demovideo’s, organiseren wij ook een aantal bijeenkomsten waarbij u aan de hand van ervaringen uit de praktijk kunt horen en zien hoe klanten het Mavim Platform hebben ingezet en de successen die ze daarmee hebben weten te realiseren.
 
Aanmelden
Op de website www.mavim.nl/week-van-transformatie vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor de verschillende on- en offline sessies tijdens de Week van Transformatie.

Bron: Mavim

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Mavim de CorporatieGids 2017 te bekijken