Microsoft partner community bekroont ontwikkeling Dynamics Empire Online

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Dynamics Empire Online is tijdens het Microsoft partner community event Directions EMEA bekroond met de award voor de beste partner infrastructuur.

De award is toegekend voor de manier waarop het ontwikkelproces van Dynamics Empire Online door cegeka-dsa is ingericht. Deze stelt cegeka-dsa in staat haar klanten optimaal te bedienen en haar oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 doorlopend te verbeteren.

Na de succesvolle livegang van Woonstichting Valburg met Dynamics Empire Online is het winnen van deze award opnieuw een bevestiging dat cegeka-dsa op de juiste weg is met de ontwikkeling van haar cloud-oplossing voor vastgoed organisaties.

Directions EMEA
Directions EMEA is dé conferentie voor Microsoft Dynamics 365 partners en mag daarom niet ontbreken op de agenda van cegeka-dsa.

Het drie dagen durende evenement in Wenen werd dit jaar bezocht door bijna 2500 deelnemers uit 50 verschillende landen en het is daarmee het grootste Microsoft Dynamics 365 evenement van Europa. Centraal staat het delen van kennis om de ontwikkeling van Dynamics 365 en de daarop gebaseerde partneroplossingen te versterken.

Kennis delen
Cegeka-dsa is een van de eerste partners met een ERP-oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 en is er trots op dat cegeka-dsa gevraagd is haar ervaringen te delen met de partner community tijdens Directions EMEA.

Tijdens de keynote is er ingegaan op de livegang van Dynamics Empire Online bij Woonstichting Valburg en de positieve ervaringen van deze eerste klant. Daarnaast heeft cegeka-dsa ook deelgenomen aan een Q&A panel om vragen te beantwoorden over de realisatie van haar ERP-oplossing op basis van SaaS. Cegeka-dsa kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en kijkt uit naar de volgende edities.

Bron: Cegeka-dsa, Foto: Cegeka-dsa