Mind2Pay: Een efficiënter huurincassoproces met hogere huurdertevredenheid

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Management Team Member Wim Brugman van Mind2Pay.

Tijdens de beurs vertelt de huurincassospecialist meer over hoe ze woningcorporaties ondersteunt met haar software. Wim: “We beantwoorden vragen als waarin is Mind2Pay anders dan uw huidige debiteurenpakket? Hoe integreren wij robotisering in de huurincassoprocessen waarbij de huurderstevredenheid geborgen blijft? Welke resultaten zijn er mogelijk? En hoe draagt het gebruik van Mind2Pay bij aan vroegsignalering? Wij zijn de enige huurincasso beheersoftware in de markt, en vertellen daar op onze virtuele stand graag over. Kortom, genoeg te vragen en altijd een zinnig en eerlijk antwoord.”

Hogere huurdertevredenheid
Mind2Pay geeft daarnaast twee kennissessies tijdens het evenement. “Om 11:00 duiken we in een praktijkcasus waarbij een efficiënter huurincassoproces gecombineerd wordt met aantoonbaar hogere huurdertevredenheid. Samen met de corporatie hebben wij een aantal KPI’s gerealiseerd die wellicht tegenstrijdig lijken, maar wel het gewenste effect hebben. In de sessie gaan we verder in op hoe zij te werk zijn gegaan, wat er concreet veranderd is en waarom de aanpak zo succesvol is gebleken.”

Gemiste kansen bij rapportages
“In de middag vertellen we om 14:30 meer over de gemiste kansen bij huurincassorapportages. Middels concrete rapportages laten we voorbeelden zien waarom rapportages een essentieel onderdeel zijn van een optimaal huurincassoproces. De meeste standaard debiteurenbeheersystemen leveren alleen maar een snapshot van de huidige situatie en kunnen dan ook geen inzicht geven in historische trends. Bovendien ontbreken er veelal essentiële woningcorporatierapportages over de resultaten van huis- en kantoorbezoeken en financiële hulpverlening. Meer weten over de kansen die verscholen liggen in uw data? Mis deze sessies dan niet.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Mind2Pay