Mind2Pay: Huurders uit de problematische schulden houden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door het huurincassoproces af te stemmen op de huurders die persoonlijke aandacht nodig hebben, kan een woningcorporatie met dezelfde middelen meer voor deze huurders betekenen. Dat vertelt Rodney van der Ven, Commercieel Manager bij Mind2Pay. Zij vertellen hier op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein en voorafgaand aan de beurs lichten ze in gesprek met CorporatieGids.nl alvast een tipje van de sluier op.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Als specialist op het vakgebied huurincasso houden wij ons dagelijks bezig met alle ontwikkelingen rondom huurincasso. Of het nu gaat om de laatste jurisprudentie aangaande de Wet Vroegsignalering, de ontwikkelingen in de Wet omtrent incassokosten of om de wijze waarop deurwaardersdiensten kunnen worden ingekocht in lijn met de doelstellingen van de woningcorporatie: wij zijn er dagelijks mee bezig.

Huurincasso staat ook op deze dag voor ons centraal, net als alle andere dagen van het jaar. Dat kan ook niet anders natuurlijk. Voor ons heeft het leveren van betrouwbare software voor een optimaal huurincassoproces de volledige focus.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
U kunt bij onze stand antwoord krijgen op al uw vragen over huurincasso en elk van de deelprocessen die dit raakt. Ook sparren wij graag over uw visie op dit vakgebied en over de impact van de AVG op dit terrein. De wedervraag die wij u zullen stellen is: waarom maakt u nog geen gebruik van Mind2Pay als partner om uw huurder uit de problematische schulden te houden of te helpen?

Onze klanten bewijzen inmiddels al jaren dat de samenwerking leidt tot een significante daling – van meer dan 30 procent – van het aantal huurders met een problematische schuld, en daarmee leidt tot tevreden huurders waar het de persoonlijke aandacht betreft die zij bij een achterstand krijgen. Hoe dat kan? Partnerschap. Samen met de huurconsulenten eigenaar worden van de doelstellingen en samenwerken aan het best haalbare resultaat.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Eigenlijk helpen wij uw huurders die moeite hebben met het betalen van de huur of een andere rekening die zij van uw corporatie hebben ontvangen. Door het huurincassoproces af te stemmen op precies die huurders die persoonlijke aandacht en hulp nodig hebben, stellen wij de woningcorporatie in staat om met dezelfde bezetting veel meer voor deze huurders in het proces te betekenen. Uw huurder blij, de incassoconsulent blij, iedereen blij!

Mind2Pay is op CorporatiePlein te vinden op stand 21.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Mind2Pay