'Minder tijd aan administratie besteden en meer tijd voor de huurder'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Minder tijd besteden aan administratie en meer tijd aan maatwerk voor de huurders die het nodig hebben. Door de efficiency van documentencreatie en -beheer te vergroten, kunnen corporaties grote stappen zetten. Hoe dit het beste kan worden aangepakt, staat op 21 september centraal bij SmartDocuments tijdens CorporatiePlein. Wij spraken daar alvast over met Commercieel Directeur Paul te Lindert.

"Naast de bestaande mogelijkheden van het ad hoc en zaakgericht aanmaken van documenten, is SmartDocuments voorzien van meerdere nieuwe mogelijkheden die binnen de corporatiemarkt veel waarde toevoegen," begint Paul. "Met bijvoorbeeld de SmartDocuments App kan digitaal met een vertrekkende huurder een checklist worden afgewerkt. De sjablonen die in SmartDocuments Web worden aangemaakt zijn nu ook via de App beschikbaar. Inclusief de mogelijkheid om foto’s direct als content of bijlage in de rapportage op te nemen en het zetten van de handtekening."

Grote aantallen
Met de Multiple Document Output module kunnen meerdere huurders tegelijkertijd worden aangeschreven. "Grotere aantallen documenten kunnen worden geproduceerd met deze module. De databron kan zelfs een Excel-spreadsheet zijn, waardoor het bijzonder laagdrempelig is in gebruik. Natuurlijk kunnen ook alle huurders in één keer worden aangeschreven met SmartDocuments High Volume. Output in vier formaten - inclusief PDF-A - met een zeer hoge performance. Het aanschrijven van 40.000 huurders? Een kwestie van enkele minuten."

"Verder kan er direct vanuit SmartDocuments Web gemaild worden. Aangestuurd met klantdata uit andere systemen maakt SmartDocuments niet alleen de brief op maat, maar mailt deze ook volledig automatisch aan de juiste ontvanger."

Meer tijd voor huurders
"Op CorporatiePlein vertellen wij bezoekers over minder tijd besteden aan administratie en meer tijd aan de huurders. Met SmartDocuments bieden wij een webbased tekstverwerker en onafhankelijke outputoplossing die het genereren van de klantcommunicatie grotendeels uit handen neemt. Of het nu om ad hoc- of procesdocumenten met klantdata uit andere systemen gaat. Het gaat foutloos, snel, eenvoudig en is programmeervrij zelf te beheren, inclusief de benodigde metadata voor geautomatiseerde opslag of publicatie. Een kleine demo kunnen bezoekers alvast hier bekijken, tot op de beurs!"

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stand 10