Movin’U: Heden en toekomst met elkaar verbinden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het creëren van huurderstevredenheid is een van de belangrijkste doelstellingen van woningcorporaties. Onderhoud is noodzakelijk daarbij, maar mag niet leiden tot inefficiënte werkwijzen of hoge kosten. Hoe wordt het onderhoudsproces nu én in de toekomst effectief ingericht? Movin’U is één van de exposanten op 27 september tijdens CorporatiePlein, en wij spraken hier alvast over met Maarten Arts.

“Uiteindelijk willen alle corporaties tevreden huurders,” begint Maarten. “Om daarbij grip te houden op het onderhoudsproces, zijn heldere afspraken met ketenpartners en prestatieafspraken nodig. Die zorgen voor een optimale bedrijfsvoering binnen budget. Om vervolgens het onderhoud soepel te laten verlopen op een financieel verantwoorde wijze, is ketenintegratie een must.”

Heden en toekomst verbinden
Movin’U helpt hierbij door onderhoudsprocessen van corporaties te optimaliseren. Maarten: “Dit doen wij vanuit een integrale benadering van de drie processen: reparatie-, mutatie- en planmatig onderhoud. Maar het blijft niet alleen bij het faciliteren van de operationele processen. Onze software verbindt het heden met de toekomst, en levert data die als voedingsbodem wordt gebruikt bij big data-analyses. Zo komt optimaal assetmanagement binnen handbereik.”

Delen van woninginformatie
“Op onze stand tijdens CorporatiePlein presenteren wij onze productsuite waarbij de nadruk zal liggen op de opdrachtverstrekking en de planning van reparatie- en mutatieopdrachten via het ketenportaal,” vertelt Maarten. “Het delen van woninginformatie zowel binnen de eigen organisatie als met ketenpartners gebeurt vanuit één centrale bron: de cartotheek 2.0.”

“Bezoekers kunnen daarnaast bij ons op de stand meer te weten komen over hogere huurders- en medewerkerstevredenheid, actuele detailinformatie, significatie kostenbesparingen op onderhoud, grip op en regie over vastgoed en een het verkrijgen van gegevens voor big data-analyse. Movin’U stelt woningcorporaties in staat om ketensamenwerking te integreren binnen de onderhoudsprocessen. Een integrale benadering en optimalisatie van de reparatie-, mutatie- en planmatige onderhoudsprocessen staan hierbij centraal.”

Movin’U is op CorporatiePlein te vinden op stand 48

Bron: CorporatieMedia | Foto: Movin'U

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.