MY-LEX: Corporaties een totaaloplossing bieden voor het beheer van de gehele document-lifecycle

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Datamanagement is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor woningcorporaties. Aan de ene kant omdat je moet voldoen aan wet- en regelgeving, aan de andere kant om het maximale uit je gegevens te kunnen halen en overzicht te houden. Hoe je dit op een efficiënte manier doet, staat centraal op de stand van MY-LEX tijdens CorporatiePlein. Wij spraken vooraf hier alvast over met Sales van Informatiemanagement Rob Koomans.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Wij bieden een totaaloplossing voor het databeheer binnen een woningcorporatie. Omdat informatie in verschillende systemen staat en vanuit verschillende kanalen wordt bevraagd, wordt het voor medewerkers steeds moeilijker overzicht te houden. Waar staan de meest actuele gegevens? Wordt er dubbel werk gedaan? Zijn er wellicht nog relevante analoge documenten? En voldoen we wel aan de eisen rondom privacy en vernietiging? MY-LEX Suite is een overkoepelend portaal dat corporaties zelf kunnen inrichten, beheren en eenvoudig integreren in het werkproces. Hierbij staan thema’s als AVG, opschoning, migraties, uitfasering, anonimiseren en het integraal vinden van gestructureerde en ongestructureerde data centraal.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij onze huidige klantcases in de corporatiebranche merken wij dat er behoefte bestaat aan duidelijke AVG-informatie. Sinds een paar jaar worden er meer eisen gesteld aan het bewaren en beheren van gegevens. Het is belangrijk dat een organisatie voldoet aan deze wet- en regelgeving en zogenaamd ‘AVG-proof’ is. Onze consultants komen graag op locatie bespreken welke vragen er spelen en hoe de verbetering van datakwaliteit in dat kader een oplossing kan bieden. Het uitfaseren van oude systemen en het ontsluiten en doorzoekbaar maken van ongestructureerde data komt daarbij ook aan de orde.

Op onze stand bent u met al uw vragen over datamanagement van harte welkom bij onze consultants. Zij kunnen bezoekers alvast kort de vele mogelijkheden van MY-LEX laten zien. Wij geven geen getimede kennissessies, maar gaan liever een persoonlijk gesprek aan om te horen waar behoefte aan is waarbij wij graag het een en ander vrijblijvend demonstreren.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
MY-LEX blinkt uit in het bieden van een totaaloplossing voor het beheer van de gehele document-lifecycle. AVG-proofing, migratie en uitfaseren én verbetering van datakwaliteit zijn allemaal onderdelen van ons dienstenpakket. Uiteraard kunnen deze onderdelen los worden afgenomen, maar met de MY-LEX Suite wordt een corporatie geheel ontzorgd. Naast de eerdergenoemde onderdelen profiteer je ook van het ontsluiten van geo-attributen, archiveren, vernietigen én anonimiseren. Onze consultants zijn allen technisch onderlegd en kunnen in een vrijblijvend gesprek – op de stand of op locatie – snel in kaart brengen waar de behoeft ligt en een op maat gemaakt voorstel doen.

MY-LEX is op CorporatiePlein te vinden op stand 35.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: MY-LEX