MY-LEX: Gehele document-lifecycle van een corporatie ondersteunen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het belang van de juiste informatie op het juiste moment is nog nooit zo groot geweest bij corporaties. De juiste support van systemen is daarvoor essentieel. MY-LEX vertelt op CorporatiePlein hoe haar software corporaties hierbij kan helpen, en wij spraken daar voorafgaand alvast over met Jaimy van Dun.

“MY-LEX biedt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle van een corporatie,” begint Jaimy het gesprek. “Denk hierbij aan applicatie-integratie, dataontsluiting, uitfaseren van oude systemen, ontsluiten van geo-attributen, archiveren, vernietigen én anonimiseren. Tijdens CorporatiePlein willen wij graag laten zien hoe woningcorporaties hier hun voordeel mee kunnen doen.”

Rol van documentbeheerder
Informatie is tegenwoordig voornamelijk digitaal waardoor de rol van documentbeheerder verandert: “Elke collega kan namelijk ineens documentatie vinden, bewerken en delen via verschillende systemen en applicaties. Omdat deze informatie in verschillende systemen staat en vanuit verschillende kanalen wordt bevraagd, is overzicht echter steeds moeilijker te verkrijgen. En dat kan tot vragen leiden. Waar staan de meest actuele gegevens? Wordt er dubbel werk gedaan? Zijn er wellicht nog relevante analoge documenten? En voldoen we wel aan de eisen rondom privacy en vernietiging?”

MY-LEX Suite
“De oplossing die wij hiervoor bieden is de MY-LEX Suite,” gaat Jaimy verder. “Een combinatie van contentintegratie, archivering en geo-systeem dat voldoet aan de primaire behoefte van de DIV-medewerkers en daarmee de gehele organisatie. Een overkoepelend portaal dat corporaties zelf kunnen inrichten, beheren en eenvoudig integreren in het werkproces. De MY-LEX Pro motor helpt het snel en efficiënt vinden van de juiste informatie en presenteert deze in een duidelijk overzicht. MY-LEX Legacy vereenvoudigt ingewikkelde en kostbare migratietrajecten, terwijl afscheid kan worden genomen van oude applicaties. Tot slot biedt MY-LEX Maps een bijkomend voordeel voor woningcorporaties; hiermee wordt de gevonden informatie namelijk gekoppeld aan geo-data en gerelateerd aan een object op de kaart. De koppeling aan geo-data gebeurt volledig automatisch en kan zelfs vanuit documenten gerealiseerd worden.”

Persoonlijk gesprek
“Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn met delen van onze Suite-oplossing, staan onze collega’s bezoekers graag te woord op onze stand,” sluit Jaimy af. “Op afstand uiteraard. Daarom geven we geen getimede informatiesessies, maar gaan wij liever een persoonlijk gesprek aan om te horen waar behoefte aan is waarbij wij graag het een en ander vrijblijvend demonstreren.”

MY-LEX is te vinden op stand 10 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: MY-LEX